Onnistuu!Jo talvella kyselin keittiöfirmoilta tarjouksia josko laittaisi meidän ällökasarikeittiön ihan uusiksi. Kyllä on kallista tuo lastulevy, kantaa toiset lastulevykaapit kaatopaikalle ja tuoda toiset tilalle. Ei oikein istu minun elämänkatsomukseen.

Nyt mennään näillä. Kävin ostamassa saneerauslaastisäkin (19 euroa), pesin välitilan laatat hyvin, suojasin pinnat ja vetelin laastin laattojen päälle lastalla, sienellä pehmensin teräviä lastan jälkiä (ylemmässä kuvassa näkyy mitä välitilassa vuosia on tuijotettu). Odotin vuorokauden että kuivui, maalasin pinnan pariin kertaan Tikkurilan Luja maalilla (kestää kosteutta ja pyyhkimistä).

Vau, tulos loksautti meidän kaikkien suun ammolleen. Kyllä muuttui tunnelma. Vaihdettiin kahvat kaappeihin ja laatikoihin. Vielä käydään ostamassa uudet puutasot. Ja vot, kuin uusi! Uusin sitten koko homman, kun on varaa ostaa puinen keittiö.

Tuo alin kuva on muutama vuosi sitten tehty asiakastyö, lasin taakse maalattu kangas, missä asukkaiden harrastukset ja ihanan positiivinen elämän asenne näkyy.

Kommentit

Suositut tekstit