Minä käytän, mies käyttää, kaikki käyttää

Koivupikkupöytä
 Olen etsinyt ideaa sohvapöydäksi jo jonkin aikaa.Kirpparilla tuli kympin pikkupöytä vastaan ja pöytä muuttuikin rahi-ideaksi. Yläkuvassa olen sahannut jaloista jo 20 cm pois ja porasin kanteen tasaisin välein reikiä...sitten innostuksessani en muistnutkaan ottaa välityövaiheista kuvia vaan...
Valmisrahi
Nopean naisen syväheftaus
 Tässä se on jo ihan valmiina. Sisuksissa sillä on 7 cm vaahtomuovi jonka päällä puuvillavanua,aluskankaana ohut puuvilla ja pinnassa vanulevy. Päällystin pajalla napit pellavalla, maalasin oksankoukeron vaaleaan pellavaan, naruitin ja kiskoin napit vaahtomuovin läpi ja niittasin pohjalevyn alle, viimeisenä kiinnitin päällyskankaan paikoilleen. Nappien laitto vaati eniten hermoja ja näppivoimia, kannattaa olla piiitkä patjaneula työssä.

Ehdin jo virkatakin
No, siitähän tuli kaikkien lemppari kaluste, siinä istutaan, tarjottimelle loistopaikka, jalkoja parhaimmillaan kolme paria.
Tein siihen heti tuollaisen suojahupun (en sentään muovista, kuten jenkkilässä tapana) etten parin viikon päästä ole uudelleen verhoilemassa vaalean kankaan takia. Ja koska kevät tulee, keltainen hiipii taas kotiini.

Kommentit

 1. Vautsi! Tulipas tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ja suht helppo tehdä vaikka millaisesta jakkarasta tai pikkupöydästä!

   Poista
 2. Kääk hieno! Tällästä mäkin oon kehitellyt mielessäni...mutten ole tekijä. Jos näitä tehtailet enemmässä määrin niin yhdelle tiedät osoitteen;)

  VastaaPoista
 3. Terhi, mulla on antennit aina kirpparilla suunnattu kalusteisiin,mistä näitä voi tehdä lisää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit