Uusia lajeja kankaalle

kehrääjä

kehrääjä

kehrääjä

kiipijä

kiipijä

käpytikka
Taas hykerrän ja otan tanssiaskeleita pajalla. Päiväkoti, mihin muutama vuosi sitten tein koko verhotuksen, tilasi täydennystä. Kullakin ryhmällä on oma nimi ja täällä ne ovat kaikki koolla alkavia suomalaisia lintuja. Silloin kun sain tilauksen ekaa kertaa, olin onnesta soikeana ja nyt, kun asiakas on ollut tyytyväinen, niin lapset kuin aikuisetkin, ja tilaavat lisää tuotteita, olen soikeampana ja vielä tyytyväisempänä.

Jo siis se että päiväkoti tilaa minulta verhot, saavat siitä imagollista nostetta suosimalla paikallista, lähellä tehtyä tuotantoa. Ja siitä että minä saan näkyvyyttä ja ihmiset rohkaistuvat tilaamaan tuotteitani myös omiin ikkunoihin tai seinälle.

Moni on minulle kertonut että haluaisi tilata tuotteita kotiinsa, mutta ajatus uniikista, räätälöidystä tekstiilistä tuo ajatuksen että siihen ei ole ikinä varaa tai ei osaa suunnitella tekstiiliä, jota minulta tilaisi. Molempiin asioihin palaan pikapuoliin, selvennän minun hinnanmuodostusta sllä olen tehnyt salapoliisityötä hintojen tiimoilta :) Ja mitä suunnitteluun tulee, minulle voi kertoa pelkkiä toiveita, minä sitten suunnittelen.

Kuvat ovat juuri piirtämistäni kankaista, joissa vielä näkyy lilat hahmotteluviivat.

Kommentit

Suositut tekstit