Totuus

Me Naiset juttu
Sitten kun olen eläkkeellä....Tuo kuulostaa korvaani pahimmalta mahdolliselta kiroukselta ja manaukselta mitä olla voi. Oma äitini hoki tuota; sittenkun...alan maalata, sittenkun...alan matkustaa, sittenkun...kirjoitan runoja. Eläkeikä koitti, väsymys ja levottomuus iski, jo pieni hiihtolenkki yhdessä sai äidin puuskuttamaan kädet polvissa. Ja reilu vuosi eläkkeelle pääsyn jälkeen koko ikänsä terveellisesti elämänsä elänyt nainen kuoli keuhkosyöpään.
Tästä on jo kymmenen vuotta aikaa.

Tämän viikon Me Naiset-lehdesä on juttua eläke rahoista, vai miksikä niitä kutsuisi. Minua pyydettiin mukaan, koska luovan alan tekijät ovat eläkemaksuissa pienimmässä päässä. Juttu on ihan ok, tai hmmm, siitä saa käsityksen että piutpaut välitän mistään ja hupuloin rahani kenkiin ja porhallan vain menemään.

Poinntini asiassa on:
Katsokaa tuota vuosituloa, siitä ei hirveän paljon enempää Yellejä maksella, että ruokakauppaankin joskus pääsee. Ja palava haluni tehdä tätä luovaa työtäni tänä päivänä kompensoi kaiken, että surisin mitä tulevaisuudessa minulta MAHDOLLISESTI puuttuu. Luovanan ihmisenä keksin siihen sitten ratkaisun, kuten keksin tänäkin päivänä ratkaisun moneen ongelmaan niin työssäni kuin omassa elämässäni.

Kommentit

Suositut tekstit