Kesäverho nopeasti

Materiaali ja työvälineet

Vihreä lopputulos


Valkoinen verho

varjostin
Vapaa-ajalla ihan vapaaehtoisesti "harrastan" käsitöitä, kun arkipäivät teen töitä tosissaan ja ammatikseni.
Vapaalla materiaali voi olla ihan mitä vaan, työhön tartutaan ilman suunnitelmaa ja päämäärää, ajatuksella; "tuli mitä tuli, onnistui tai ei".
Töissä taas luovuus on runsasta, mutta asioihin ja töihin keskitytään
100 prosenttisesti, tekemisellä on aina joku päämäärä ja terävimmät särmät ovat vuosien saatossa hioutuneet sulavaksi ammattiataidoksi.

Tässä ideaa sohvan nurkkaan rauhattomille käsille, tein jo jokin aikaa sitten paperinauhasta valkoisen verhon neulomalla. Paksut puikot (8), silmukoita kolmisenkymmentä, nauhaa reilu puolikiloa, aina oikein. Ei kauaa mennyt. Tuon vihreän tein viimeksi, puikkoina vielä paksummat rumpukapulat (miehen ystävä, entinen rumpali sanoi, että kapuloiden väärinkäyttöä). Voi käyttää myös kappana toisinpäin asennettuna.

Loppusta materiaalista tein varjostimen kellastuneen muovivarjostimen paikalle. Jätin vain lampun pidikkeen ja varjostimen ylälaidan paikoilleen, johon kiinnitin ryijysolmulla pitkiä paperinauhan pätkiä.
Syksyllä tulee vasta oikeuksiinsa, kun illat alkaa hämärtyä ja valot ja varjot tulevat näkyviin. Nyt vielä nautitaan valoisista kesäilloista.

Kommentit

Suositut tekstit