Ku määkin, kun määkin

Struktuuria

Aaaaa

Kortit elää omaa elämää taulussa

Rakastan

Oman malliston ryijy

Sarvet,käpy,sitäjatätä
Popperilla (siis minulla, minähän popperi olen) on taas hieno ja upea rupeama Jyväskylän Asuntomessuilla (11 vuotta sitten olin Laukaassa samalla teemalla). Minun lisäkseni neljä rohkeaa naistaiteilijaa/tekijää varattiin sisustushallista oma myynti- ja esittelyosasto.
Tällaisessa yhteistyössä on niin suuri voima, kun pystyy luottamaan toisiin ja jokainen tekee töitä yhteiseen pottiin ja tietysti sitä kautta hyötyy itsekkin. Jes!

Mutta se pointti on, että unelma minulla on se, että joku päivä sisustaisin kokonaisen talon tuolla asuntomessualueella. Alusta loppuun saakka. Täällä omassa päässäni nyt mietin, että tietysti osaan ja kykenen moiseen tehtävään ja siitä tulee niin ja niin upea.
Totuus voi olla toisenlainen, tällä kokemuksella ja tietämyksellä voi suuret pinnat jäädä aika vaisuksi ja mytistelisin vain pikku nurkkia, kokonaisuuden unohtuessa kokonaan.

No niin, nyt se asia on kuitenkin sanottu ilmoille ja turuille ja toreille. Niinkuin toiveet pitääkin sanoa ääneen. Ja kuten kaikille sanon, rima pitää olla niin korkealla, että sen alitus onnistuu täysin selkä suorana ja unelmia pitää olla!

Kommentit

Suositut tekstit