Taas uusia tuulia ja uusia ihmisiä


Mahtavaa ja samalla pelottavaa, hyvällä tavalla. Vuosia taas yksin tehneenä aivan kaikki, yhteistöissä joutuu asettamaan sanansa "nätimpään" järjestykseen kuin itselleen sanoessa ja tehdessä.

Eli olen yhtenä yrittäjänä Toivolan Vanhalla Pihalla ,ihanassa entisöidyssä talomiljöössä. Pihalla työskentelee monta tekijää, käsityöläistä. On myös ihana kahvila Muisto , josta saa ruokaa ja herkkuja.
Seppä , jolta olen jo tilannut koukkuja ja hakoja omiin tarpeisiini. Kultasepän töitä tekee taitava Robens , olen nähnyt hienoja tilaustöitä.

Minun tuotteeni ovat samassa tilassa pirteän naisen Marita Saxbergin yrityksessä Malfatossa. Marita tekee kaikkea mahdollista paperista ja monessa tuotteessa on valo mukana.


Valaisimia

Valosarjoja ja muiden tekijöiden tuotteita

Meidän viereisessä huoneessa Toivolan talossa on kolme tekijää. Yksi niistä on kierrätysmatskuja käyttävä Annan Paja koruja ja sisustusesineitä.
Vaatteita valmistaa Riiminka pellavasta, trikoosta ja löytyy täydennystä valikoimaan sukkiksista ja pipoista.
Kolmas taituri on Reetta, kauniiden kynttilöiden taituri Kalevantulesta . Pöytäkynttilöitä, soijatuikkuja juuri tähän alkavaan pimeään aikaan sopivia valontuojia.
Valaisin emalivadista, AnnanPaja
Trikoomekko, Riiminka

Valkoinen on paras väri kynttilään
 Toisella puolella meidän putiikkia on lisää taitavia tekijöitä. Kipriikka tekee säilyttimiä, kasseja ja pusseja moneen tarkoitukseen.
Keraamisia kelloja ja koruja tekee Savi-M . Ja löytyy Minnalta kynttilän alusia ja maustesirottimia.
Koruja puuhelmistä ja huovasta moneen muotoon taitaa Sirkun design.

Yrttikeinuja eri väreissä

Muu, sanoo sirotin

Huopaa ja helmiä kaikissa koruissa
 Minun tuotteistani puodissani on tosi laaja valikoima. Taas löytyy tykätyt tilkut, harsoa metritavarana, hyvä valikoima pellava seinävaatteita ja tyynyjä, tyynyjä, tyynyjä.
Pehmeää pään alle

Tiesitkö että teen soittorasioitaikin
Pihalla käy paljon turisteja, kotimaasta ja ulkomailta, mikä on hienoa, että löytyy paikka, missä saa sielun ja ruumiin ravintoa.
Pihapiirissä on vanhat käsityöläiskodit, missä pitää käydä tutustumassa menneeseen aikaan.

Kommentit

Suositut tekstit